Категорії Інформація
Каси Додати подію
Сергій Лазановський | RIDNYI
07 травня 2023

Сергій Лазановський | RIDNYI

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Стрийський міський будинок культури
м. Стрий, вул. Крушельницької, 18

Про подію

Сергій Лазановський | RIDNYI – молодий український виконавець, який став відомим завдяки телешоу «Голос країни».

З дитинства хлопець хотів займатися вокалом, але взявся за музичну кар’єру у 2020 році. До того Сергій був актором театру, а також ведучим на телебаченні.

У мюзиклі «Гуцулка Ксеня» зіграв Яро – вистава мала шалений успіх і зібрала близько 25 аншлагів по всій Україні. У 2020 році спільно з Іриною Батюк, Сергій написав сольну пісню «У небі». З нею співак поїхав на польський фестиваль Carpatia Festival, де зайняв 3 місце.

В кінці 2020-го року за підтримки УКФ Сергій випустив перший альбом «Логін:Україна. Пароль:Пісня», в якому осучаснив улюблені мільйонами українців народні пісні. У 2021 творчий шлях Лазановського продовжився на телешоу «Голос країни-11». На сліпих прослуховуваннях Сергій виконав пісню «You Are The Reason» Calum Scott. Він зірвав овації глядачів в залі і розвернув крісла двох тренерів – Олега Винника та Наді Дорофєєвої. Обравши команду Дорофєєвої, Сергій дійшов до фіналу і став переможцем проєкту.

Після закінчення «Голосу країни» Лазановський розпочав активну сольну кар’єру під псевдонімом RIDNYI. Зараз на рахунку виконавця більш як 12 авторських пісень і 10 кліпів, які активно ротуються на топових радіостанціях України та телеканалах М1 та М2.Останні роботи Сергія, «Геть з України» та «ЗСУ», мають мільйонні перегляди в ютюбі та потрапили в ТОП-чарти Shazam , spotify та ін.музичних платформ.

В 2021 році Сергій був одним з хедлайнерів шоу «Українська пісня». У грудні 2021 разом із командою організували великий сольний благодійний концерт «Ніхто не одинокий на Різдво», який зібрав повний SOLD OUT. В 12-му сезоні шоу «Голос Країни» Сергій був ведучим бекстейджу. Наразі артист активно бере участь у концертах в підтримку ЗСУ в Україні та Європі.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код