Категорії Інформація
Каси Додати подію

"Острів свободи" - другий альбом популярної серед молоді української співачки Місяця (псевдонім Христини Бардаш). Вісім тендітних і трепетних композицій побачили світ восени 2017 року і надовго зайняли верхні рядки в альбомному чарті завантажень iTunes. Це ідеально-зворушлива музика для вічно молодих серцем і душею, і 15 вересня вона в останній раз пролунає під час концерту в Зеленому Театрі.
"Це моя гра з навколишнім світом і крихкою, немов сон, реальністю. Я відкрию тобі свої секрети і поведу за собою в світ, де панує інтрига і таємниця, твій внутрішній погляд пізнає жорстоку солодкість, гру добра зі злом ", - розповідає в соціальних мережах співачка про свій другий альбом.
Під творчим псевдонімом Місяць живе і працює Крістіна Бардаш, в минулому модель і режисер кліпів, в числі її робіт - відеоролики для "Нервів", Quest Pistols і "Ноггано". З 2016 вона презентувала свій перший альбом "Маг-ні-ти" і вирушила в гастрольний тур, миттєво ставши для шанувальників чимось більшим, ніж чергове ім'я в музичному програвачі (або плинності вітчизняного шоу-бізнесу). До співачки ставляться більше як до феномену, якому вдалося об'єднати десятки тисяч фанатів якоюсь особливою сценічною магією, не просто знайти, а придумати нову мову, їм вона і вважає за краще спілкуватися з аудиторією. Це по-легкому наївні, сильно романтичні і дуже атмосферні тексти і голос, які немов губляться в мрійливому електронному саунде.
Прощання з "Островом свободи" в Зеленому Театрі - це символічний концерт, розставляє орієнтири і перевертає сторінки в творчої діяльності Місяця. Восени планується випуск нового альбому, нові кліпи, концерти і чергові гастролі, але 15 вересня ще раз прозвучать стали улюбленими хіти співачки: "Free Love", "Кулі", "Вогник" і багато інших.
Виступи Місяця - це завжди катарсис. Такі побачення не пропускають.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код