Категорії Інформація
Каси Додати подію
Історії кохання для дорослих
31 серпня 2021

Історії кохання для дорослих

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Літній Театр «GORSAD»
м. Одеса, вул. Дерибасівська

Про подію

«Історії кохання для дорослих» в Одесі!

31 серпня 2021 року у Літньому театрі “Горсад” відбудеться вистава “Історії кохання для дорослих” в Одесі! Справжня комедія кабаре на сцені в міському саду і найкращі артисти і зірки телебачення! Режисер - Слава Жила. У основу постановки покладено новели польського письменника Збігнєва Ксьоджика. Звичайно, мова піде про ЦЕ.

Вистава для дорослих

Яніна Соколова - нещаслива у шлюбі жінка і повія за сумісництвом. До неї в двері стукає продавець ножів, якого грає Валерій Харчишин. Між ними починається розмова про товар. Але куди вона заведе наших героїв?

А ось талановитий у минулому філолог, а нині - викладач у дитячому садку. Раптово він зустрічає своє юнацьке кохання, а тепер - успішного кандидата наук. Випадкова зустріч, але слово за слово...

І це тільки декілька сюжетів з шести неймовірних історії, які побачать наші глядачі під час перегляду вистави. Гостро, романтично, несподівано! Розмови без цензури і почуття без табу!

Вистава для всіх, хто має сміливість відчувати! Щоб потрапити на виставу “Історії кохання для дорослих” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в Одеському міському саду шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди запросити дівчину в Одесі? На виставу “Історії кохання для дорослих”!

У виставі беруть участь:

  • Олексій Вертинський
  • Людмила Смородина
  • Анатолій Гнатюк
  • Ксенія Вертинська
  • Яніна Соколова
  • Валерій Харчишин
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код