Категории Информация
Кассы Добавить событие
08 декабря 2018

МЕРИ 15 ЛЕТ (Стрый)

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Стрыйский городской дом культуры
г. Стрый, ул. Крушельницкой, 18

О событии

9 грудня м.Стрий у « Міському Будинку Культури » Віктор Винник та гурт «МЕРІ» виступлять з ювілейним концертом «15 років у Твоїх Мерідіанах». Музиканти виконають свої улюблені та відомі хіти, а також нові пісні. Запрошуються рівняни та гості міста. Група «МЕРІ», авторський проект її незмінного лідера та фронтмена – Віктора Винника. Команда починалась, ще у далеких 90-их, але датою народження «МЕРІ» прийнято вважати 19 вересня 2003 року.

Музику гурту, можна охарактеризувати як поп-рок, свого часу Віктор Винник використовував такий термін, як opty-rock (оптимальний рок). Записи «МЕРІ» доволі форматні, тому легко потрапляють до ефірів фм-станцій, але усі хто відвідав живі виступи музикантів, скажуть, що це справжній рок.

За час свого існування Віктор Винник і «МЕРІ» видали чотири студійні платівки «Мерідіани» 2007, «Війни в прямому ефірі» 2010, «Кулями Любов…» 2014, «Я z України» 2016. Також відзнято більше 15-ти кліпів, прем’єра останнього відео, на пісню «Снайпери- амури» відбулась цієї осені на музичному каналі М2.

Команда, має чітку громадянську позицію. Тексти до пісень виключно україномовні. В арсеналі групи багато матеріалу на соціальну та патріотичну тематику. Без таких пісень, як, «Незнайомий мій брат», «Сестра», «Падала Зоря», «Про Них», «Я z України», не обходиться жоден виступ музикантів.

Окрім України, «МЕРІ» відвідали з концертами, США, Велику Британію, Італію, Польщу, Латвію. В даний час група активно працює над черговою платівкою. 16 грудня Віктор Винник і «МЕРІ», виступатимуть у рівненському «Міському будинку культури». Запрошуються усі поціновувачі справжньої української музики.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код